Πιερικός και Δήμος Κατερίνης στο πλευρό του άτυχου φιλάθλου, Γιώργου Ιωαννίδη

Δίπλα στον άτυχο Κατερινιώτη φίλαθλο του Άρη, Γιώργο Ιωαννίδη, που μετά από ένα σοβαρό ατύχημα παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι με αναπηρία, βρέθηκε η ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

Η ομάδα της Πιερίας και ο Δήμαρχος τον επισκέφτηκαν, σε μια φιλανθρωπική δράση ενόψει Πάσχα, προσφέροντας μια φανέλα της ομάδας και ένα χρηματικό ποσό, που θα βοηθήσει στην κάλυψη μέρους των εξόδων της καθημερινής φροντίδας του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “μελανόλευκων”:

“Ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας, επισκέφτηκαν τον Γιώργο Ιωαννίδη. Τον άτυχο Κατερινιώτη φίλαθλο του Άρη, που μετά από ένα σοβαρό ατύχημα παραμένει καθηλωμένος με αναπηρία στο κρεβάτι.

Του πρόσφεραν φανέλα του Πιερικού και χρηματικό ποσό, το οποίο θα βοηθήσει στην κάλυψη μέρους των εξόδων της καθημερινής φροντίδας του.

Ο Πιερικός συνεχίζει την φιλανθρωπική του δράση, με κινήσεις σαν αυτήν, δείχνοντας ξεκάθαρα πως στηρίζει την τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη την βοήθεια, γιατί αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης”.

Δείτε επίσης: Στα μέτρα του Τσιτσιπά οι αντίπαλοι που κληρώθηκαν για το τουρνουά της Μαδρίτης