Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κράτησε το καλοκαίρι στο δυναμικό της τον Έντινσον Καβάνι, αλλά τα ΜΜΕ της Αργεντινής επιμένουν πως ο «Ματαδόρ» θα φορέσει τον Ιανουάριο τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς.
Την ίδια στιγμή, βέβαια, ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.
Ο 33χρονος Ουρουγουανός φορ υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για ένα ακόμη χρόνο με τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και θέλει να φύγει από το Μάντσεστερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Το ίδιο υποστηρίζει και ο συμπατριώτης του, Γκουστάβο Πογιέ, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ.
«Ο ερχομός του Ρονάλντο δεν του αφήνει πολλά περιθώρια. Πρέπει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ και να παίξει σε μια ομάδα, όπου θα είναι βασικός», τόνισε σχετικά ο Ουρουγουανός τεχνικός στο «talksport».
- Στήριξη από το Χόλιγουντ στον Τζίμι Κίμελ μετά την αναστολή της εκπομπής του από το ABC
- Εισαγγελική έρευνα της Ισπανίας για τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Λωρίδα της Γάζας
- Εντυπωσιακή εμφάνιση Κουλούρη με την Αλ Ούλα
- Σημαντική δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στα MEGA Γεγονότα
- Η διακοπή της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ λόγω του μονολόγου του για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr