Ποστέκογλου: Η κατάκτηση του Europa League δεν μπορεί να αναστρέψει τη δύσκολη πορεία της Τότεναμ

Ποστέκογλου: Η κατάκτηση του Europa League δεν μπορεί να αναστρέψει τη δύσκολη πορεία της Τότεναμ

Η Τότεναμ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League, αλλά ο Ποστέκογλου υπογραμμίζει τις προκλήσεις της φετινής σεζόν. Η Τότεναμ πέτυχε μία σπουδαία νίκη επί της Άιντραχτ με σκορ 1-0 στη Φρανκφούρτη, προκρινόμενη στα ημιτελικά του Europa League με συνολικό σκορ 2-1. Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Ποστέκογλου, δεν έδειξε ενθουσιασμό με την πρόκριση, υπογραμμίζοντας ότι η κατάκτηση του δεύτερου τη τάξει ευρωπαϊκού τροπαίου δεν αρκεί για να σώσει τη σεζόν για την Τότεναμ.

Δεν με νοιάζει και δεν με ενοχλεί, όπως δεν μπορεί να επηρεάσει αυτό που κάνω. Ο Ποστέκογλου εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα και την προπονητική του φιλοσοφία, δηλώνοντας ότι αν οι παίκτες και το επιτελείο του έχουν εμπιστοσύνη, αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Επιπλέον, ανέφερε ότι η φετινή σεζόν υπήρξε εξαιρετικά δύσκολη, με σημαντικούς παίκτες της ομάδας να απουσιάζουν λόγω τραυματισμών. Υποφέραμε πολύ, η ραχοκοκαλιά της ομάδας μας, οι Βικάριο, Ρομέρο, Μπεντανκούρ, Φαν ντε Φεν, όλοι τους έλειψαν σε κάποια φάση.

Η εμπειρία αυτή δεν φαίνεται να έχει αλλάξει την προσέγγιση του Ποστέκογλου, ο οποίος παραμένει επικεντρωμένος στις ανάγκες της ομάδας του, παρά τις εξωτερικές πιέσεις και προσδοκίες.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play