Ο πρόεδρος της Γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκρετ αναφέρθηκε στην υπόθεση Βαλμπουενά – Μπενζεμά
Ο Λε Γκρετ δήλωσε σχετικά στο AFP: “Έχουν περάσει έξι χρόνια, ειλικρινά. Η απόφαση έρχεται σε μια περίοδο που είμαστε δύσκολα μετά τον αποκλεισμό από το Euro. Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήσει την απόφασή της, αλλά δεν είναι η συμφωνία του αιώνα. Το να φέρνεις πίσω τον Μπενζεμά σε αυτή την υπόθεση είναι περίπλοκο, δεν του αξίζει.
Ήμουν λίγο αναστατωμένος. Ο Βαλμπουενά είναι το θύμα, αλλά δεν είχε κατηγορηθεί. Μου αρέσει ως παίκτης. Είναι ένας παίκτης που έδωσε πολλά. Ίσως ήταν ένα κακό αντανακλαστικό από μέρους μου που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά ποτέ δεν θεωρήθηκε ένοχος.
Υπερασπίστηκα λίγο τον Μπενζεμά, ίσως να υπέφερε από αυτό και να μην τον κατάλαβα καλά. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα, από αυτά που πιστεύω γι’ αυτόν“.
Δείτε επίσης: Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους 0-2: Επιστροφή στις νίκες (vid)
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές
- Ισραήλ: Αορίστως αναβάλλεται η απελευθέρωση των Παλαιστίνιων κρατουμένων