Προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του τουρνουά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ισπανός, Φελιθιάνο Λόπεζ, συνάντησαν μεγάλη αντίσταση από τους Ρέιβεν Κλάσεν και Μπεν ΜακΛάχλαν, αλλά τελικά κατάφεραν να προκριθούν στον 2ο γύρο του διπλού στο τουρνουά του Indian Wells, καθώς νίκησαν 7-6 (5), 6-4.
Το πρώτο σετ κρίθηκε στο tie break, όπου ο Ελληνας πρωταθλητής και ο Λόπες, απεδείχθησαν πιό ψύχραιμοι και πιό ικανοί, επικρατώντας με 7-5, ενώ στο δεύτερο σετ έκαναν γρήγορα break και αφού προηγήθηκαν με 3-1, έφθασαν με σχετική άνεση στην νίκη.
Παράλληλα, η Μαρια Σάκκαρη και η Αυστραλή, Αϊλα Τομλιάνοβιτς… υποχρεώθηκαν να κάνουν ανατροπή για να προκριθούν στην επόμενη φάση του τουρνουά. Οι Πέτρα Μάρτις και Σέλμπι Ρόμπερτς, αιφνιδίασαν τις σαφώς εμπειρότερες Σάκκαρη και Τομλιάνοβιτς και πήραν το πρώτο σετ με 6-4, όμως η αντίδραση ήταν άμεση (6-4) και τελικά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με την συμπαίκτρια της, έφθασαν στην νίκη με 10-2 στο «χρυσό game».
- Μανώλης Δράικος: Μια μυστηριώδης εξαφάνιση που προβληματίζει
- Ποινική δίωξη σε 32χρονο για διαδικτυακές απειλές κατά του Τραμπ και του Μασκ
- Κεφαλάρι: Σοκαριστική ανακάλυψη λειψάνων ηλικιωμένης δίπλα μας
- Κεφαλάρι: Στο σημείο που βρέθηκαν τα οστά της αγνοούμενης οδήγησαν οι συγγενείς της
- Θεσσαλονίκη: Η μαρτυρία του φίλου που φιλοξενούσε τη Μαρία Αγγελακούδη