Θέλουν να τα βρουν και να λύσουν τη συνεργασία τους οι δυο πλευρές
Εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιου είναι ο Λέριν Ντουάρτε και γι αυτόν τον λόγο η διοίκηση του Άρη προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιό του. Οι Θεσσαλονικείς επίσης διαψεύδουν το ότι ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει προσφυγή.
Τόσο η ομάδα όσο και ο ποδοσφαιριστής επιθυμούν να βρεθεί η «χρυσή τομή» η οποία θα οδηγήσει σε «διαζύγιο». Οι άνθρωποι της διοίκησης σεβάστηκαν απόλυτα το γεγονός ότι ο Ολλανδός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο πιστεύουν πως στο τέλος θα βρεθεί η λύση που θέλουν και οι δύο πλευρές.
Προς το παρόν, η διοίκηση έχει κάνει τις προτάσεις της για το τέλος της συνεργασίας τους και από εδώ και πέρα το μπαλάκι είναι στη μεριά του παίκτη. Ο Ολλανδός ήρθε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη πριν από δύο χρόνια, αλλά κατάφερε να αγωνιστεί μόλις τρεις φορές, ενώ είχε υποστεί και έναν μεγάλο τραυματισμό στο γόνατο ο οποίος τον άφησε εκτός για μεγάλο διάστημα.
Δείτε επίσης: Σήμερα έχουμε παιχνίδι σε Super League 2
- Αυξημένες εισροές στα αμοιβαία κεφάλαια: 18 δισ. ευρώ από το 2018
- Καιρός Θεσσαλονίκη: Συννεφιασμένη Μεγάλη Παρασκευή
- Τελευταίες αγορές για το Πάσχα με εορταστικό ωράριο και ευνοϊκές καιρικές συνθήκες
- «Η Μεγάλη Παρασκευή: Μια ημέρα θλίψης και ελπίδας»
- Μεγάλη Παρασκευή: Η κορύφωση του Θείου Δράματος – Απόψε η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου