Ψάχνει χρήματα για να γλιτώσει την… καμπάνα της UEFA η Παρί

Ψάνχει τρόπο και χρήματα για να γλιτώσει την καμπάνα. Ο λόγος για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει… μπλέξει με το Financial Fair Play και τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της από την πώληση του Μόουρα δεν φτάνουν…

Καμπάνα από UEFA για Παρί αν…

Η πώληση του Λούκας Μόουρα στην Τότεναμ έδωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν μία σημαντική οικονομική ανάσα, ωστόσο μέχρι το καλοκαίρι χρειάζεται κι άλλοι χρήματα για να ισορροπήσει τον ισολογισμό της.

Με την UEFA και το περιβόητο πρόγραμμα του Financial Fair Play να λειτουργεί πάνω από τους παριζιάνους ως «δαμόκλειος σπάθη» η ανάγκη αποκόμισης εσόδων μετά και τις πολυδάπανες περσινές αγορές των Νεϊμάρ και Μπαπέ (δανεικός με οψιόν) απέκτησε επιτακτικό χαρακτήρα.

Προς την κατεύθυνση αυτή έγινε η μεταγραφή του Λούκας Μόουρα στην Τότεναμ έναντι 28 εκατομμυρίων. Την ίδια στιγμή ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το RMCSport, απαιτούνται άλλα 45 εκατομμύρια μέχρι τις 30 Ιουνίου του προσεχούς καλοκαιριού ώστε να ισοσκελίσει η Παρί τον ισολογισμό της και να αποφύγει τυχόν «καμπάνα« από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.