Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του αγωνίσθηκαν για μίση ώρα και πήραν το Χ κόντρα στην Ατλέτικο, ανέδειξε ο προπονητής της Μάντσεστερ, Ραλφ Ράνγκνικ.
«Στο ημίχρονο, τους είπα ότι δεν ήταν αρκετό αυτό που δείχνουν στο γήπεδο. Και οτι έπρεπε να δώσουμε περισσότερα. Δεν είναι θέμα παιχνιδιού ή τακτικής. Είναι απλώς θέμα πεποίθησης και πιστεύω.
Ο αντίπαλος είναι ο πρωταθλητής στην Ισπανία. Και αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να ανταποκριθείς σε αυτό που απαιτεί η στιγμή. Κι εμείς, το κάναμε, μόνο από το 60ο λεπτό. Παίξαμε όπως ήθελα, μόνο στα τελευταία τριάντα λεπτά.
Ολοι ξέρουμε πόσο φανταστικός παίκτης είναι με την μπάλα, ο Μπρούνο Φερνάντες, αλλά έκανε μερικά λάθη και έδωσε μερικές μπάλες στο πρώτο ημίχρονο. Γι’ αυτό και το ματς δεν ήταν καθόλου ισορροπημένο».
Δείτε επίσης: Κόντε: «Θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση»
- Η κρίση στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις της στην Ευρώπη
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας