Η τελευταία ευκαιρία του Γκάρεθ Μπέιλ για να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι αυτή που μπορεί να του προσφέρει ο Κάρλο Αντσελότι.
Ωστόσο, η περίπτωση του Ουαλού μεσοεπιθετικού, δεν είναι αμιγώς ποδοσφαιρική, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του είναι εξαιρετικά κοστοβόρο και σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την απόδοση του, μέχρι στιγμής.
Πάντως, ο έμπειρος άσος θα μπορούσε να είναι η ευχάριστη έκπληξη στους «μερένχες», δεδομένου ότι όπως αναφέρει η «Marca», ο Μπέιλ «ασχολείται πολύ περισσότερο με τον Αντσελότι», εξηγώντας ότι ο 32χρονος άσος έχει βρει πεδίο επικοινωνίας με τον Ιταλό προπονητή, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την στάση του παίκτη του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές ενώνουν τις φωνές τους για την προστασία του περιβάλλοντος
- Δημοσιεύθηκε το προεδρικό διάταγμα για την ανακήρυξη ΑΟΖ στο Ιόνιο
- Υεμένη: 58 νεκροί από τις αμερικανικές επιθέσεις στο λιμάνι Ρας Ίσα
- Σοκ στην ποδοσφαιρική κοινότητα: Πέθανε ο Τζο Τόμπσον σε ηλικία 36 ετών
- Δεύτερη θητεία με προκλήσεις: η οικονομία και οι δασμοί αμφισβητούν τη δημοτικότητα του Τραμπ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr