Ρονάλντο: «Είμαι ευγνώμων στην ομάδα μου»

Για την νίκη της Πορτογαλίας επί της Ουγγαρίας μίλησαν στην συνέντευξη τύπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Κριστιάνο Ρονάλντο (αρχηγός Πορτογαλίας): «Το σημαντικό ήταν να νικήσουμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, εναντίον ενός αντιπάλου που αμύνθηκε πολύ καλά, αλλά σκοράραμε τρία τέρματα και είμαι πολύ ευγνώμων στην ομάδα που με βοήθησε να πετύχω δύο γκολ και να είμαι o MVP του αγώνα.

Ήταν απαραίτητο να ξεκινήσουμε με το “δεξί” για να πάρουμε εμπιστοσύνη και τώρα είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Φερνάντο Σάντος (προπονητής Πορτογαλίας): «Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη, αλλά εξακολουθούν να είναι μόνο τρεις βαθμοί. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν. Αυτό είναι το EURO κι εμείς πρέπει να είμαστε συνεπείς.

Γνωρίζαμε ότι αν πετύχουμε ένα γκολ θα ήταν ευκολότερο. Περίμενα μια διαφορετική Ουγγαρία. Περάσαμε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού πιέζοντας. Είχαμε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε κι αν το είχαμε κάνει, η Ουγγαρία θα είχε καταρρεύσει. Αρχικά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και προφανώς αυτό έκανε τη νίκη λίγο πιο περίπλοκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά είχαμε μια περίοδο άγχους, η οποία είναι φυσιολογική. Ο χρόνος πέρασε και το άγχος μας αυξήθηκε, αλλά ανακάμψαμε, σημειώσαμε το πρώτο γκολ και μετά απ΄ αυτό η Ουγγαρία “άνοιξε”. Νομίζω ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα».

Δείτε επίσης: Νίκησε η Πορτογαλία και ο Ρονάλντο έκανε… ρεκόρ

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ