Ο ποδοσφαιριστής «απάντησε» στον Μαροκινό για τα…παράπονά του
Ο Νορντίν Άμραμπατ παρέλαβε το βραβείο του Best Goal Interwetten της 11ης αγωνιστικής στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Λάζαρο Ρότα να του παραδίδει το βραβείο και να τον «πικάρει» διότι είχε αμφισβητήσει το δικό του βραβείο ως MVP στον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΣ.
Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής, πριν από λίγες μέρες είχε εκφράσει τα…παράπονά του προς τον κόσμο της ΑΕΚ για το γεγονός ότι ψήφισε τον Λάζαρο Ρότα ως τον πολυτιμότερο παίκτη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.
«Δεν πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο γκολ, αλλά μπορείς να πάρεις το βραβείο» ανέφερε.
Την ατάκα δεν άφησε αναπάντητη ο Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος ρώτησε τον Ρότα αν σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έγινε παρουσιαστής.
Δείτε επίσης: Λουτσέσκου: «Δεν είμαι δειλός, θα μείνω στο Κίεβο»
- Σοκ στην Καραϊβική: ο στρατός των ΗΠΑ ανακοίνωσε πλήγμα σε πλεούμενο και 4 νεκρούς
- Κρήτη: διευρυμένο κυβερνητικό κλιμάκιο για σύσκεψη και αυτοψία στις πληγείσες περιοχές – Κλειστά σχολεία στον δήμο Αμαρίου
- Τελειομανία και αναβλητικότητα: γιατί δεν είναι κακό να μην είσαι τέλειος σε όλα
- Σοκ στη Τζόρτζια: Δυο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά σε γιορτή
- Βραζιλία: ο Φλάβιου Μπολσονάρου εμφανίζεται «πολύ ικανοποιημένος» και βλέπει νίκη στον β΄ γύρο των προεδρικών εκλογών
![]()
