Ρουί Κόστα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Την ήττα με 1-2 από από τη Ζιλ Βισέντε στο πρωτάθλημα σχολίασε ο πρόεδρος της Μπενφίκα, επιβεβαιώνοντας την κρίση που βρίσκεται η ομάδα.

«Θέλω, ως πρόεδρος της Μπενφίκα, να αναλάβω την ευθύνη γι αυτήν την κακή στιγμή. Κανείς μας δεν θα ήθελε να βρεθούμε στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Δεν ζητώ από κανέναν να κρυφτεί. Όλοι όσοι εργάζονται στη Μπενφίκα πρέπει να αισθάνονται υπεύθυνοι», είπε ο Ρουί Κόστα. 

propoli

«Πριν από τέσσερις μήνες, όταν ανέλαβα, ήξερα πολύ καλά τι έπρεπε να κάνω για να φτάσω τον σύλλογο εκεί που θέλουν όλοι οι οπαδοί. Έχουμε πάρει έναν δρόμο και η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει. Κανείς δεν κρύβεται σε μια τέτοια στιγμή.

Πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα. Οι οπαδοί μας ένιωσαν πληγωμένοι επειδή δεν με άκουσαν ποτέ να μιλάω για διαιτησία, προσπάθησα πάντα το καλύτερο για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Τώρα είμαι εδώ για να υπερασπιστώ την Μπενφίκα.

Δεν θέλω να μας ωφελήσουν αλλά οι περιπτώσεις έχουν γίνει πάρα πολλές και δεν μπορώ άλλο να σιωπήσω. Υπάρχουν πάρα πολλά εντυπωσιακά επεισόδια, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Επαναλαμβάνω όμως ότι αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να κρύβονται άσχημα αποτελέσματα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου.  

Δείτε επίσης: Ομπαμεγιάνγκ: «Η ευκαιρία της ζωής μου, ζω ένα όνειρο»

Loading