Ρουμενίγκε: «Θα μας απαχολήσει ο Ουπαμεκανό»

Η Μπάγερν Μονάχου έχει πλέον ξεκάθαρα στο στόχαστρό της τον διεθνή Γάλλο αμυντικό της Λειψίας, Νταγιό Ουπαμεκανό, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ντάβιντ Αλάμπα το προσεχές καλοκαίρι, όπως επιβεβαίωσε και το «αφεντικό» των Βαυαρών, Καρλ-Χάινς Ρουμενίνγκε.

«Θα μας απασχολήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά κι ορισμένες άλλες, αναζητώντας ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση» τόνισε ο παλιός μεγάλος άσος του γερμανικού ποδοσφαίρου στη «Bild», γνωρίζοντας πως η ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του Γάλλου με τη Λειψία, είναι 45 εκατ. ευρώ. Συμπλήρωσε πάντως με… νόημα πως «…είναι ακόμη νωρίς για να μιλήσουμε για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο παίκτης θα είναι στη Λειψία σίγουρα ως το τέλος της σεζόν».

Το έτερο μεγάλο ερωτηματικό για τους περσινούς πρωταθλητές Ευρώπης, είναι το πως θα κινηθούν με την περίπτωση του Ζερόμ Μπόατενγκ, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Ο Ρουμενίνγκε πάντως τόνισε πως η Μπάγερν βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις μαζί του για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους: «Ο Ζερόμ παίζει ξανά στο υψηλότερο επίπεδο κι ο προπονητής είναι πολύ χαρούμενος μαζί του. Ως εκ τούτου, θα μιλήσουμε μαζί του για ένα νέο συμβόλαιο».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

 

©Πηγή: amna.gr