Σάκκαρη: Επιδεικνύει απίστευτη αντοχή για να προκριθεί στον τελικό του τένις

Ο αγώνας μεταξύ της Μαρίας Σάκκαρη και της Μαρκέτα Βοντρούσοβα που αναβλήθηκε χθες λόγω βροχής, θα διεξαχθεί σήμερα στις 11:30 το πρωί. Σε περίπτωση που η Ελληνίδα προκριθεί, θα αγωνιστεί εκ νέου αργότερα μέσα στην ίδια ημέρα, στον ημιτελικό.

Η βροχή που έπεφτε την Παρασκευή στο Βερολίνο, δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή των προημιτελικά του bett1 Open. Έτσι η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να αγωνιστεί με την Μαρκέτα Βοντρούσοβα. Κάτι που θα γίνει σήμερα, σε μια μέρα γεμάτη για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

propoli

Στο Στέφι Γκραφ court, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Βοντρούσοβα στις 11:30 το πρωί. Όποια αθλήτρια επικρατήσει, δε θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη νίκη της και την ξεκούραση της. Κι αυτό επειδή λόγω της αλλαγής του προγράμματος απ’ τη βροχή, αναγκαστικά οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν επίσης εντός της ημέρας, χωρίς να είναι ξεκάθαρη ακόμη η ώρα.

Ανάλογα το πόση ώρα θα πάρει η ολοκλήρωση των προημιτελικών, θα δοθεί και όσο το δυνατόν περισσότερος χρόνος για ξεκούραση. Σε κάθε περίπτωση ώρες μετά τους προημιτελικούς, θα ακολουθήσουν και οι ημιτελικοί.

Η Σάκκαρη αν με το καλό περάσει στην τετράδα, θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Ελίνα Αβανεσιάν ή Ντόνα Βέκιτς, οι οποίες επίσης θα αναμετρηθούν στις 11:30. Οι άλλοι δύο προημιτελικοί (Γκαρσιά-Κβίτοβα και Κουντερμετόβα-Αλεξαντρόβα) θα αρχίσουν στις 13:30.

Δείτε επίσης: Αναβλήθηκε ο αγώνας της Σάκκαρη στο Βερολίνο

Loading