Σάκκαρη: «Να μείνω στο τουρνουά του Βερολίνου όσο περισσότερο μπορώ»

«Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι εδώ στο Βερολίνο και είμαι χαρούμενη με τον τρόπο που έπαιξα σήμερα» ανέφερε η Μαρία Σάκκαρη

Ευχαριστημένη είναι η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη με τον τρόπο που έπαιξε στην πρεμιέρα του τουρνουά του Βερολίνου.

propoli

«Είχα την ευκαιρία να παίξω και την περασμένη εβδομάδα στο χορτάρι και ήταν καλό εν όψει ενός πολύ δυνατού τουρνουά όπως αυτό», ανέφερε αρχικά.

«Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι εδώ στο Βερολίνο και είμαι χαρούμενη με τον τρόπο που έπαιξα σήμερα».

Η Μαρία μίλησε και για την «άγνωστη» αντίπαλό της, τη Λεόλια Ζανζάν. «Είχα χάσει 6-0, 6-0 σε ένα τουρνουά under 12 και μετά παίξαμε σε Futures το 2013 (σ.σ. όπου είχε χάσει ξανά). Είχε ένα πολύ καλό Roland Garros και κέρδισε και δύο ματς στα προκριματικά εδώ. Έπρεπε να είμαι προσεχτική, διότι δεν ήξερα τον τρόπο παιχνιδιού της».

Για τον αγώνα με τη Ζανζάν δήλωσε:

«Τα service games μου ήταν άνετα, αλλά είχα πολλές ευκαιρίες στο δικό της σερβίς. Τις εκμεταλλεύτηκα όταν έπρεπε. Συνολικά έκανα ένα σταθερό παιχνίδι από τη βασική γραμμή, ήμουν επιθετική και είμαι ευχαριστημένη».

Φάνηκε, τέλος, να της αρέσει ιδιαίτερα η πόλη. «Μου αρέσει που έχει Έλληνες εδώ. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες στη Γερμανία, δεν ξέρω αν υπάρχει μεγάλη κοινότητα στο Βερολίνο. Είναι υπέροχη πόλη, πολύ ωραίο τουρνουά και θέλω να μείνω εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο».

Δείτε επίσης: Πανιώνιος: Ανανέωσαν και οι Κοπελιάδης και Μπουζαλάς

Loading