Σάκκαρη: «Στο πρώτο σετ ήμουν κοντά στο τέλειο»

Ικανοποιημένη η Ελληνίδα τενίστρια από την εμφάνισή της

Πολύ ευχαριστημένη είναι η Μαρία Σάκκαρη από την εμφάνισή της στα προημιτελικά του Βερολίνου η οποία της έφερε την πρόκριση στην τετράδα.

propoli

«Στο πρώτο σετ ήμουν κοντά στο τέλειο», είπε η 26χρονη τενίστρια στην on court συνέντευξή της. «Ήμουν πολύ πειθαρχημένη στην επιλογή των χτυπημάτων μου, ήμουν πολύ πειθαρχημένη με το παιχνίδι μου γενικά, έπαιξα με θάρρος και έκανα το παιχνίδι μου».

Μίλησε και για την πρώτη νίκη της σε βάρος της Κασάτκινα: «Είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος, για κάποιο λόγο βρίσκεται εδώ πολλά χρόνια, παρόλο που είναι ακόμα πολύ νέα. Προφανώς πάντα δυσκολευόμουν όταν έπαιζα εναντίον της, αλλά σήμερα ήμουν πολύ αποφασιστική, είχα ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου τι έπρεπε να κάνω και πήγα γι’ αυτό».

Πόσο μακριά μπορεί να πάει στο Βερολίνο;

«Θα συγκεντρωθώ στον επόμενο αγώνα μου τώρα. Πιστεύω πως το χορτάρι ταιριάζει στο παιχνίδι μου, γιατί έχω βελτιώσει πολύ το σερβίς μου και είμαι πολύ καλή στην κίνηση, που πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιφάνεια. Δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην τα πάω καλά σε αυτή την επιφάνεια και αρχίζω να τη συνηθίζω όλο και περισσότερο, εξοικειώνομαι καλύτερα σε αυτή και απολαμβάνω το τουρνουά και το Βερολίνο μέχρι τώρα».

Δείτε επίσης: Σάκκαρη: «Να μείνω στο τουρνουά του Βερολίνου όσο περισσότερο μπορώ»

Loading