ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σαββίδης: «Δεν έχει προχωρήσει καμία διαδικασία για το νέο γήπεδο μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού»

«Καρφιά» του Προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη σχετικά με τη νέα Τούμπα και τη στάση της κυβέρνησης

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης σε τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα το πρωί με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα του νέου γηπέδου, δηλώνοντας πως μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δεν έχει προχωρήσει ακόμα καμία διαδικασία!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε γι αυτό το θέμα:

Από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θεωρούμε ότι μπήκαμε σε μια νέα εκκίνηση των διαδικασιών. Άμεσα μετά από την ομιλία, ενημερώσαμε την Κυβέρνηση πως είμαστε ακόμη σε αναμονή της Υπουργικής Απόφασης για το Καυτανζόγλειο, την υπογραφή πρωτοκόλλου μετά την εκτίμηση της κατάστασης και των απαραίτητων έργων στο Καυτανζόγλειο, την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης του γηπέδου αφού συνυπολογιστούν οι απαραίτητες επενδύσεις από πλευράς μας και τέλος, το Προεδρικό Διάταγμα. Αυτά δεν είναι το τέλος, αλλά η εκκίνηση για τη Νέα Τούμπα.

Παράλληλα θέλω ο κόσμος μας να γνωρίζει καθημερινά σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες με συνεχείς επίσημες δημοσιεύσεις. Έχω δώσει εντολή να μη συνεχίζονται οι κουβέντες για πράγματα που έχουν ήδη συζητηθεί και συμφωνηθεί και να περάσουμε στη φάση των έργων».

Είναι εφικτός ο στόχος να γιορτάσουμε έναν αιώνα ζωής στο νέο μας γήπεδο, μόνο αν τηρηθεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα. Ήδη, 20 μέρες από την ομιλία του πρωθυπουργού, δεν έχει προχωρήσει καμία διαδικασία. Η τελική μορφή του Προεδρικού Διατάγματος είναι αυτή που θα καθορίσει τις δυνατότητες για το καινούργιο γήπεδο.

Δεν είμαστε παράσιτα ή επαίτες για να ζητάμε οικονομική ενίσχυση. Έχουμε ζητήσει ωστόσο να μελετηθεί η δυνατότητα συμμετοχής της Πολιτείας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης στην χρηματοδότηση των έργων που είναι σε όφελος της κοινωνίας, της ποιότητας ζωής των πολιτών και του περιβάλλοντος.

Πάντα με δικαιοσύνη και σύμφωνα με την ανάλογη πρακτική στα άλλα γήπεδα που χτίστηκαν στη χώρα».

Δείτε επίσης: Εισιτήρια τελικού στο Copa Libertadores

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr