ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σαββίδης: «Στόχος μας να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει! Δεν θα μας χαριστεί τίποτα…»

Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε αρκετά σημαντικά μηνύματα.

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να επωφεληθεί από δώρα ή χαρίσματά, καθώς στην ιστορία του πάντα έπρεπε να κατακτά τα επιτεύγματά του με τη δική του προσπάθεια.

propoli

Επιπλέον, συζήτησε για τις υποδομές, το νέο γήπεδο “Νέα Τούμπα”, τους αθλητικούς στόχους της ομάδας, τη στάση του ΠΑΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη σχέση της με τον κόσμο της.

«Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπό την προεδρεία του Ιβάν Σαββίδη. Στο συμβούλιο αναλύθηκε και συζητήθηκε η βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική για όλα τα θέματα και τα μέλη του Δ.Σ. τοποθετήθηκαν για τα θέματα ευθύνης τους. Έγινε μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης στην ομάδα και συμφωνήθηκε το σχέδιο ενεργειών στο εξής, ανά τομέα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Τα θέματα που απασχόλησαν το σημερινό Δ.Σ. αφορούσαν ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων από τις υποδομές μέχρι και τις σχέσεις ομάδας – κόσμου.

Σ’ ότι αφορά τις υποδομές εκφράστηκε ακόμη μια φορά η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει η Νέα Τούμπα, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε απροσδόκητα εμπόδια, ενώ το προπονητικό κέντρο στην περιοχή της Θέρμης βρίσκεται πια σε διαδικασία υλοποίησης, με τις ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες να είναι προ των πυλών.

Συνεχίζοντας την αναφορά του στο αγωνιστικό κομμάτι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την άριστη σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου«έχουμε σύμπνοια με τον Ραζβάν στο ότι πρέπει πάντα να επικεντρώνουμε την απόλυτη προσοχή μας στο αμέσως επόμενο ματς», είπε χαρακτηριστικά και παράλληλα εκδήλωσε την διάθεσή του να συνεχίσει την ενίσχυση τον Γενάρη, με δεδομένο πως η ομάδα ανταποκρίνεται στις διοργανώσεις που συμμετέχει. «Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα οι υψηλότεροι», επανέλαβε ο κ. Σαββίδης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σ’ ότι αφορά στη διατήρηση της σημαντικής θέσης του «Δικεφάλου» «στις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως τονίστηκε από τον ισχυρό άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

«Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκριση του οποίου δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια. Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε», ανέφερε.

Τέλος αναφορικά με την σχέση ομάδας-κόσμου ο κ. Σαββίδης ζήτησε να υπάρχει απολύτως υγιές κλίμα μέσα και γύρω από την Τούμπα. Τόνισε ιδιαιτέρως ότι «η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, πίστη και στήριξη στην ομάδα, που πια θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες. Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και όλοι πρέπει να στοχεύσουμε εκεί. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας, όταν καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όταν δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους».

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: Σε επαφές με Άλστον

Loading