Σέλτικς και Καβαλίερς λάμπουν στα πλέι οφ του ΝΒΑ

Σέλτικς και Καβαλίερς λάμπουν στα πλέι οφ του ΝΒΑ

Την παρουσία τους στα πλέι οφ του ΝΒΑ εξασφάλισαν οι Σέλτικς, νικώντας με 103-91 τους Χιτ στο Μαϊάμι και βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 48-19. Η νίκη αυτή τους δίνει προβάδισμα πέντε παιχνιδιών έναντι της Νέας Υόρκης. Πρώτος σκόρερ για τους «Κέλτες» ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ με 28 πόντους, ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ προσέθεσε 25. Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Άντριου Γουίγκινς σημείωσε 23 πόντους και ο Τάιλερ Χίρο 19.

Εν τω μεταξύ, το Κλίβελαντ πανηγύρισε την 16η σερί νίκη του, νικώντας τους Γκρίζλις με 133-124 στο Μέμφις, επίτευγμα που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα. Η ομάδα είχε επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Έβαν Μόμπλεϊ να σημειώνει 22 και τον Ντάριους Γκάρλαντ 20 πόντους. Ο Τζα Μοράντ, παρά την εξαιρετική του εμφάνιση με 44 πόντους, δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Οι Νάγκετς εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Λούκα Ντόντσιτς και επιβλήθηκαν των Λέικερς στο Ντένβερ με 131-126. Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν ξανά κορυφαίος, σημειώνοντας 28 πόντους. Ο Όστιν Ριβς για τους Λέικερς πέτυχε 37 πόντους και σχεδόν ολοκλήρωσε τριπλ νταμπλ.

Τέλος, η Μινεσότα νίκησε το Ορλάντο στη Μινεάπολη με σκορ 118-111, κατακτώντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη της στο ΝΒΑ. Ο Άντονι Έντουαρντς ήταν ο κορυφαίος με 28 πόντους, ενώ ο Πάολο Μπανκέρο από τους Μάτζικ σημείωσε 43 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του ΝΒΑ είναι τα εξής:

Μαϊάμι-Βοστώνη          91-103

Φιλαδέλφεια-Ιντιάνα    100-112

Ατλάντα-Λ.Α. Κλίπερς    98-121

Χιούστον-Ντάλας        133-96

Μέμφις-Κλίβελαντ       124-133

Μινεσότα-Ορλάντο       118-111

Σαν Αντόνιο-Σάρλοτ     134-145

Ντένβερ-Λ.Α. Λέικερς   131-126

Γιούτα-Τορόντο         118-126

Φοίνιξ-Σακραμέντο      122-106

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Loading

Play