Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου
Η Σεβίλη και η LaLiga κατέθεσαν από κοινού αίτημα στην ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ζητώντας την αναβολή του μεγάλου ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, όμως τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας (10/9) διεξάγονται αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές από τις χώρες αυτές δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στα παιχνίδια της 11ης Σεπτεμβρίου.
Η FIFA αποφάσισε να διευρύνει τα «παράθυρα» των προκριματικών της Νότιας Αμερικής του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου, προσθέτοντας τρίτο αγώνα, προκειμένου να καλυφθεί το κενό από την αναβολή των αναμετρήσεων τον περασμένο Μάρτιο. Η LaLiga προσέφυγε στο CAS, αλλά δεν δικαιώθηκε και τώρα αρκετές ισπανικές ομάδες αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να παραταχθούν στα ματς της 4ης αγωνιστικής χωρίς βασικούς ποδοσφαιριστές.
Αν η ισπανική ομοσπονδία συναινέσει στο αίτημα αναβολής, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και άλλες ομάδες που επηρεάζονται, ενώ η απόφαση της RFEF θα αποτελέσει και «μπούσουλα» για τον Οκτώβριο, όπου και πάλι θα υπάρξει το ίδιο πρόβλημα.
- Απειλητικό έντυπο από τον Πλεύρη προς τους μετανάστες: Φύγετε από την Ελλάδα, αλλιώς φυλακή
- Ελλάδα: Τριπλή βελτίωση στον Δείκτη Διεθνούς Φορολογικής Ανταγωνιστικότητας
- Συνταγή: Πατατόσουπα με θυμάρι και κρόκο Κοζάνης
- Τα ψηφιακά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Είναι καιρός να σπάσουν;
- Ο Ανδρουλάκης προετοιμάζεται για νέα κόντρα στη Βουλή – Σημεία εστίασης στην εθνική και εργασιακή πολιτική
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr