Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου
Η Σεβίλη και η LaLiga κατέθεσαν από κοινού αίτημα στην ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ζητώντας την αναβολή του μεγάλου ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, όμως τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας (10/9) διεξάγονται αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές από τις χώρες αυτές δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στα παιχνίδια της 11ης Σεπτεμβρίου.
Η FIFA αποφάσισε να διευρύνει τα «παράθυρα» των προκριματικών της Νότιας Αμερικής του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου, προσθέτοντας τρίτο αγώνα, προκειμένου να καλυφθεί το κενό από την αναβολή των αναμετρήσεων τον περασμένο Μάρτιο. Η LaLiga προσέφυγε στο CAS, αλλά δεν δικαιώθηκε και τώρα αρκετές ισπανικές ομάδες αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να παραταχθούν στα ματς της 4ης αγωνιστικής χωρίς βασικούς ποδοσφαιριστές.
Αν η ισπανική ομοσπονδία συναινέσει στο αίτημα αναβολής, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και άλλες ομάδες που επηρεάζονται, ενώ η απόφαση της RFEF θα αποτελέσει και «μπούσουλα» για τον Οκτώβριο, όπου και πάλι θα υπάρξει το ίδιο πρόβλημα.
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές
- Ισραήλ: Αορίστως αναβάλλεται η απελευθέρωση των Παλαιστίνιων κρατουμένων
- Πεντάγωνο: Ο Τραμπ απομακρύνει τον αρχιστράτηγο και δύο ακόμα ανώτερους αξιωματικούς
- Η BMW αναβάλλει επένδυση 600 εκατ. στερλινών
- Ευρώπη: Η αποδιοργάνωση στο μπλοκ και η αναζήτηση ενιαίας φωνής
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr