Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έκανε δηλώσεις για την αυριανή αναμετρήση στο «Άνφιλντ», για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου
Η Ατλέτικο πρέπει να είναι αποφασισμένη να πάρει κάτι από το αυριανό παιχνίδι, καθώς βρίσκεται δεύτερη στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς, όσους έχει και η Πόρτο, αλλά πέντε λιγότερους από τη Λίβερπουλ.
«Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για δύο μεγάλες ομάδες με δύο υπέροχα γήπεδα, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχει ρεβάνς στο ποδόσφαιρο»
Θυμηθείτε τι έγινε στην προηγούμενη αναμέτρηση τους:
Ο Σιμεόνε αρνήθηκε την ύπαρξη οποιαδήποτε διαμάχης με τον Κλοπ, όταν ο Αργεντινός δεν του έδωσε το χέρι μετά το τελευταίο παιχνίδι.
«Οι προπονητές αντιμετωπίζουν τα συναισθήματά τους με διαφορετικούς τρόπους. Στην Αγγλία ίσως βλέπουν τη χειραψία ως μια χειρονομία αθλητισμού από κυρίους, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Δεν μου αρέσει να είμαι ψεύτικος και ακολουθώ τα συναισθήματά μου. Δεν γνωρίζω τον Κλοπ προσωπικά, αλλά είναι σπουδαίος προπονητής».
To τελευταίο παιχνίδι στο Άνφιλντ:
Δείτε επίσης: Είναι επίσημο: Ανακοίνωσε Κόντε η Τότεναμ (pics)
- Εντυπωσιακή συμμετοχή πιστών στην περιφορά του Επιταφίου στη Μητρόπολη Αθηνών
- Συγκινητική συνάντηση Επιταφίων στην πλατεία Αριστοτέλους – Μήνυμα του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεου
- Εφές – Μερκεζεφέντι 97-100: Η εντός έδρας ήττα ενόψει Παναθηναϊκού
- ΗΠΑ-Ρωσία: Οξύνονται οι διπλωματικές πιέσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
- Όταν η Blue Skies αποκαλύπτεται ως κομματικό μαύρο ταμείο της Νέας Δημοκρατίας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr