ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΙΝΡΑΟΚ

Σοβαρή καταγγελία από τον έφορο του τμήματος Πάλης του ΠΑΟΚ: «Επιτέθηκαν σε αθλητή μας 17 χρονών»

Ο Χάρης Μάλλιος, ο έφορος του τμήματος πάλης του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε μια σημαντική καταγγελία μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και ανακοίνωσε ότι θα τη μεταφέρει και γραπτώς στα αρμόδια όργανα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι λόγω ενός περιστατικού που συνέβη στο γήπεδο Χαριλάου, δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά σε έναν αθλητή του ΠΑΟΚ να αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο.

propoli

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος των αγώνων πυγμαχίας στο Χαριλάου, ένας 17χρονος αθλητής του ΠΑΟΚ δέχθηκε φραστική επίθεση ενώ βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του.

Ο Χάρης Μάλλιος ενημέρωσε επίσης τον Πύρρο Δήμα για το τμήμα της άρσης βαρών, καθώς γίνονται αγώνες εκεί, και του εξήγησε ότι δεν θα στείλει ξανά έναν αθλητή του ΠΑΟΚ σε εκείνο το γυμναστήριο, λόγω της επικίνδυνης κατάστασης που επικρατεί στην πόλη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Ενημερώνω Ανεπίσημα εδώ και Επίσημα με έγγραφα την Δευτέρα και στις τρεις ομοσπονδίες, ότι οι ομάδες των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ μετά και από συμβάν με Δεκαεπτάχρονο Αθλητή του συλλόγου και τους γονείς του με την αδερφή του σήμερα , οτι δεν θα ξανά αγωνιστούν στο Χαριλάου λόγω σοβαρής πλέον επικινδυνότητας ΤΈΛΟΣ.Ολοκληρη Θεσσαλονίκη (εκεί φαίνεται και η αναγκαιότητα καινουργιων γυμναστηριων)και γίνονται επίσημοι αγώνες χωρίς ασφάλεια σε ακατάλληλα γήπεδα Αντιμετωπιστε επιτέλους σοβαρά τις ΠΡΩΤΑΘΛΉΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.»

Δείτε επίσης: Οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις της ελληνικής τηλεόρασης

Loading