Ο πιο ευτυχισμένος προπονητής στον κόσμο είναι ο Σόλσκιερ ο οποίος εδώ και λίγες εβδομάδες έχει στις υπηρεσίες του τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Αναφερόμενος στον CR7, ο Σόλσκιερ εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα παίζει για αρκετό καιρό ακόμη, τονίζοντας με νόημα: «Δεν θα εκπλαγώ εάν παίζει μέχρι τα 40 χρόνια του.
Ο τρόπος που φροντίζει τον εαυτό του είναι το κλειδί για όλα. Εβαλε κάθε… ουγγιά ενέργειας και προσπάθειας για να γίνει ο παίκτης που είναι σήμερα. Η νοοτροπία του, παραμένει τέλεια και δεν είναι παρά μια επιθυμία, που προέρχεται από τα βάθη της ύπαρξής του. Θα συνεχίσει μέχρι τα πόδια του ή ακόμα και το κεφάλι του να πουν: «Όχι τελείωσε, τα έχω δώσει όλα τώρα»».
Δείτε επίσης: Συνεχίζει, αλλά από του… χρόνου ο Ντάνι Αλβες
- Νέες ρυθμίσεις στον Κώδικα Αυτοδιοίκησης: Αλλαγές στις εκλογές και τις αρμοδιότητες
- Εκτακτή ανάγκη στις Βούτες λόγω ρηγματώσεων – Εννέα κτίρια με κίτρινη σήμανση
- Γιόχαν Βάντεπουλ: Ο σφοδρός πολέμιος του Πούτιν που αναλαμβάνει τη γερμανική διπλωματία
- Γιόχαν Βάντεφουλ: Ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας με αυστηρές θέσεις κατά Πούτιν και Τραμπ
- Κάλεσμα Κασσελάκη για πρωτοβουλία κατά των αδιαφανών πρακτικών στη χρηματοδότηση κομμάτων
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr