Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στην μητέρα μου – Εύχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο»

Εμφανώς μετανιωμένος εμφανίστηκε ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας τενίστας για τον τρόπο που μίλησε στη μητέρα του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι στον ημιτελικό του Masters της Ρώμης, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έδειξε για ακόμη μια φορά τον εκνευρισμό του, καθώς τα έβαλε με τη μητέρα του, η οποία του μιλούσε ρώσικα, ενώ είχε απέναντί του Ρώσο αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, όντας στο Box του της φώναξε: «Μη μιλάς! Μη μιλάς στα ρώσικα. Μίλα ελληνικά. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα! Δεν μπορώ να καταλάβω! Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου!».

«Ήταν μεγάλο λάθος μου»


Μιλώντας στο SDNA, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε μετανιωμένος και μεταξύ άλλων δήλωσε «ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου».

«Ήταν μεγάλο λάθος μου. Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου. Εκείνη τη στιγμή, όμως, είχα χάσει την μπάλα νοητικά μέσα στον αγώνα. Δεν περίμενα ότι ο αντίπαλός μου θα πάλευε τόσο πολύ, ότι θα έδινε μια τόσο καλή “παράσταση” μέσα στο γήπεδο. Ένιωσα σα να με τσιμπάνε (από το box) όταν έπαιζα. Και ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα, πάνω από αυτό που υπήρχε ήδη. Ήταν λίγο δύσκολο να μείνω ψύχραιμος εκείνη τη στιγμή, αν και σε μεγάλους αγώνες, παρότι μερικές φορές έχω χάσει την ψυχραιμία μου, το τελευταίο διάστημα έχω βελτιωθεί πολύ πάνω σε αυτό. Βλέποντας το βίντεο, αυτό που έγινε δε νομίζω ότι είναι καλό παράδειγμα για τα παιδιά και όλο τον υπόλοιπο κόσμο», είπε στη συνέντευξη ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι ο ρόλος της μητέρας είναι να μένει εκτός coaching και να μην της δίνεται η δυνατότητα να το κάνει αυτό. Στη δική μου περίπτωση, όμως, η μητέρα μου έχει γνώσεις και ξέρει από τένις, οπότε είναι λίγο διαφορετικό. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, γιατί σίγουρα δεν είναι επαγγελματική συμπεριφορά. Την επόμενη φορά που μπορεί να φτάσω σε ένα τέτοιο σημείο, θα μου περάσει όλο αυτό από το μυαλό πριν πω κάτι».

Δείτε βίντεο με την αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά:

Δείτε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: Τέλος η συνεργασία του με τον Μαρκ Φιλιππούση

Loading