Στην Αθήνα έφτασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης ο Ραμόν Λούντκβιστ – Οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Ο Σουηδός που αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς δήλωσε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του και έτοιμος να προσφέρει στον Παναθηναϊκό.
«Είμαι ενθουσιασμένος. Σίγουρα χρειάζεσαι λίγο χρόνο προσαρμογής όταν έρχεσαι σε μια νέα ομάδα. Γενικά όμως είμαι fit και είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Θα δείξω με την δουλειά μου στον αγωνιστικό χώρο έμπρακτα αυτά που μπορώ. Θέλω να… προσφέρω φαντασία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λούντκβιτς.
- Σημαντική ψήφος σήμερα για την τροπολογία που αφορά τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη
- Σώζονται 32 μετανάστες νότια των Καλών Λιμένων
- Αναγκαίες εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης
- Φορολογία του μεγάλου πλούτου: Ποιοι την αποφεύγουν και γιατί;
- Σοκαριστική επίθεση: 29χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον σύντροφό της
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

