Στο 5ο Olympic Day Run ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Ντούσκος

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος, θα συμμετέχει στο 5ο “Olympic Day Run” στη Θεσσαλονίκη, στις 29 Μαΐου.

Στο μήνυμα του, ο Γιαννιώτης σκιφίστας αναφέρει: «O μοναδικός Ολυμπιακός αγώνας δρόμου στη χώρα. Μαγεύει μικρούς και μεγάλους. Πάμε να τρέξουμε μαζί , να ζήσουμε μία μοναδική Ολυμπιακή εμπειρία και να αναδείξουμε τη χώρα μας στο παγκόσμιο Ολυμπιακό Χάρτη. Θα είμαι κι εγώ εκεί».

propoli

Ο Στέφανος Ντούσκος απηύθηνε κάλεσμα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες για συμμετοχή σε μία από τις τρεις διαμορφωμένες και πιστοποιημένες διαδρομές του 5ο ”Olympic Day Run” Greece.  

Συγκεκριμένα, οι ενήλικες μπορούν να τρέξουν στα 10 χλμ. και στα 5 χλμ., ενώ τα 1,5 χλμ. είναι για όλες τις ηλικίες, με τις σχολικές ομάδες να συμμετέχουν δωρεάν στη συγκεκριμένη διαδρομή! Ισχύουν και ομαδικά πακέτα συμμετοχής, για όσους επιθυμούν να προωθήσουν την έννοια της συλλογικότητας και της συμμετοχής στην άθληση. 

«Και εσύ μπορείς…», είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν  οι διοργανωτές στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις παπούτσια σου και να διασχίσεις παρέα με τους Olympians και τους σπουδαίους αθλητές μας το δρόμο της Ειρήνης και των Ολυμπιακών Αξιών.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής με την υπογραφή του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ενώ οι νικητές θα λάβουν ειδικά έπαθλα.

Το 5o ”Olympic Day Run” Greece  είναι πιστοποιημένο από την AIMS και πραγματοποιείται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το ΔΚΟ OLYMPiA, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ.

Οι εγγραφές, συνεχίζονται στο olympicdayrun.gr ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη).

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης: Καλαφάτης: «Λύσαμε τα θέματα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ σύγχρονο γήπεδο»

Loading