Ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδό του από τη Γιουβέντους, φέρεται να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ουντινέζε στο «Φρίουλι», στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Serie A, κάτι που σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ήταν δική του επιθυμία.
«Πρόκειται για ξεκάθαρη επιθυμία του Κριστιάνο, επειδή ελπίζει να βρει μία λύση στη μεταγραφική αγορά τις επόμενες μέρες», αναφέρει στην ανάρτησή του στα social media ο ειδικός στα θέματα της Γιουβέντους, Ρομάνο.
Ωστόσο, για την ώρα η «Γηραιά Κυρία» δεν έχει δεχθεί κάποια επίσημη προσφορά για τον πρώην άσο των Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης.
- Παράπονα από γονείς: Γυμναστής στην Πάτρα ζήτησε από μαθήτριες να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια για την παρέλαση
- Αμερικανοί αστροναύτες επιστρέφουν αύριο στη Γη μετά από παραμονή εννέα μηνών στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
- Σφοδρή κριτική του Νίκου Ρωμανού προς τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δήλωση του Νίκου Παππά
- Εξαρθρώθηκαν κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας – 23 συλλήψεις και κατασχέσεις αρχαίων μνημείων
- Βόρεια Μακεδονία: Τραγική απώλεια 59 νέων και καταγγελίες για διαφθορά
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr