Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Γκορτσίλας (VAR ο Φωτιάς) θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ευαγγέλου.
Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα θα διευθύνει ο Σιδηρόπουλος (VAR ο Ευαγγέλου) και το ΑΕΚ-Ιωνικός ο Τζοβάρας (VAR ο Μανούχος).
Στο παιχνίδι Άρης-ΟΦΗ ορίστηκε ο Τζήλος (VAR ο Κουμπαράκης), στο Παναιτωλικός-Αστέρας ο Τσακαλίδης (VAR ο Σκουλάς), ενώ στο Βόλος-Λαμία ο Καραντώνης (VAR ο Παπαδόπουλος).
Δείτε επίσης: Έλληνες πολίτες οι Βερόνικα και Άλεξ Αντετοκούνμπο
- Ο Χένρι Γκόλντινγκ αφηγείται τη νέα σειρά «Τόμας το Τρενάκι»
- Τεχνητή Νοημοσύνη και ψηφιακά εργαλεία στο Ελεγκτικό Συνέδριο: το έργο που παρουσίασε η κυβέρνηση
- Συναγερμός στην Πολωνία μετά τα ρωσικά πλήγματα κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
- Στο Προεδρικό Μέγαρο η επίδοση διαπιστευτηρίων νέων πρέσβεων από τον Κωνσταντίνο Τασούλα
- Στη Βουλή η κύρωση για την εθνική συνεισφορά στη νατοϊκή αντιβαλλιστική άμυνα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
