Συγνώμη από τον Ιμπραΐμοβιτς ζήτησε ο Ερυθρός Αστέρας

 Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου ζήτησε «συγνώμη» από τη Μίλαν και τον επιθετικό της Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς την Παρασκευή (19/02), για τη ρατσιστική συμπεριφορά οπαδού του στο πρόσωπο του Σουηδού, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πέμπτης (18/02) για το Europa League, που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι.

propoli

Τα ΜΜΕ του Βελιγραδίου κατέγραψαν, ότι ο βοσνιακής καταγωγής Ιμπραΐμοβιτς, δέχθηκε προσβλητικά σχόλια από ένα άτομο που βρισκόταν στα VIP του γηπέδου, ενώ η ιστοσελίδα «B92», δημοσιοποίησε ένα ηχητικό, όπου ακούγονται καθαρά τα συγκεκριμένα σχόλια.

«Ο Ερυθρός Αστέρας καταδικάζει σε απόλυτο βαθμό τις καταχρηστικές φωνές προς τον Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα του Europa League με την Μίλαν» ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου που δημοσιεύτηκε στα σερβικά media, συμπληρώνοντας:

«Ο σύλλογος έκανε τα πάντα για να οργανώσει το παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο και δεν θα επιτρέψουμε σε ένα άτομο χωρίς αρχές, να λεκιάσει την παραδοσιακή φιλοξενία της Σερβίας. Θα συνεργαστούμε με τις αρχές για τον εντοπισμό του δράστη και θα επιμείνουμε να τιμωρηθεί με όλες τις συνέπειες του νόμου. 

Ο Ερυθρός Αστέρας ζητά εκ νέου μία ειλικρινή συγνώμη από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τονίζουμε ότι ο σύλλογος θα δείξει μηδενική ανοχή σε τέτοιες εκρήξεις και συμπεριφορές στο μέλλον».

Κανένας οπαδός δεν παρευρέθηκε στον αγώνα λόγω των περιορισμών της COVID-19 και ο Ιμπραΐμοβιτς (που έμεινε στον πάγκο, χωρίς να χρησιμοποιηθεί) καθόταν στη δυτική πλευρά του σταδίου πίσω από τους πάγκους, μαζί με τους άλλους αναπληρωματικούς και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μίλαν.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading