Έρχεται στην Αθήνα να υπογράψει ο Έλληνας δεξιός μπακ
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Έλληνα δεξιού μπακ Λάζαρου Ρότα είναι η «Ένωση» λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.
Ο Λάζαρος Ρότα, αγωνίστηκε στην Ολλανδία και τη Φορτούνα Σιτάρντ, ενώ το συμβόλαιό του θα έληγε το καλοκαίρι του 2023 ωστόσο πριν από δυο μέρες έμεινε ελεύθερος κι έτσι είχε λίγες ακόμη μέρες στη διάθεσή του για να διαπραγματευτεί με κάποια ομάδα.
Το 2018 βρέθηκε στη Σλοβακία για λογαριασμό της Σλαβόι Τρεμπίσοφ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Μιχαλόβτσε. Το 2020 βρέθηκε στη Φορτούνα Σιτάρντ με την οποία «έγραψε» συνολικά 33 συμμετοχές και από εδώ και πέρα θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ!
Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: Οι αριθμοί στις φανέλες των 30 ποδοσφαιριστών για τη νέα αγωνιστική σεζόν
- Ζελένσκι: Αποδέχεται συνάντηση μόνο με τον Πούτιν, ενώ η Ρωσία παραμένει σιωπηλή
- Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη-Μερτς στο Βερολίνο – Τιμητική υποδοχή για τον Έλληνα Πρωθυπουργό
- Σενάρια μετακίνησης Καντσελιέρι: Η ΑΕΚ στα σχέδια του Σάκοτα
- Πρόσφυγες εντός των συνόρων: Ρεκόρ 83 εκατομμυρίων εσωτερικά εκτοπισμένων το 2024
- Η Vodafone φέρνει το 5G σε 94% του πληθυσμού, επεκτείνοντας τη σύνδεση σε απομακρυσμένες περιοχές
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr