«Τα πάντα για το κύπελλο»

Συνέντευξη σε αθλητική ιστοσελίδα παραχώρησε η πασαδόρος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Όλγα Βεργίδου, η οποία τόνισε ότι οι συμπαίκτριες της και αυτή θα δώσουν τα πάντα για το κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο ΙΝΡΑΟΚ:

Για την μέχρι στιγμής πορεία:

«Είχαμε μια πολύ δύσκολη χρόνια με μεγάλη αβεβαιότητα και είμαστε χαρούμενες που μπορούμε να την ολοκληρώσουμε με μια διοργάνωση διεκδικώντας κιόλας έναν τίτλο ο οποίος βέβαια είναι και ο μοναδικός που θα παιχτεί μέχρι το τέλος!»

Για την πρόκριση επί του Άρη:

«Το ματς με τον Άρη γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο λόγω κιόλας της απραξίας αλλά και της αδυναμίας των ομάδων να παίξουν δυνατά παιχνίδια για να προετοιμαστούν. Είμασταν συγκεντρωμένες με εξαίρεση το δεύτερο σετ και είχαμε τρομερή θέληση να βρεθούμε στον τελικό και πιστεύω εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Ήταν μια καλή νίκη, την ξεχνάμε όμως και δουλεύουμε σκληρά για το επόμενο παιχνίδι που είναι και το πιο σημαντικό!»

Για τον τελικό κόντρα στην Θήρα:

«Ο τελικός θα είναι δύσκολο παιχνίδι περιμένω μάχη και από τις δυο ομάδες περάσαμε όλοι πολύ δύσκολα φέτος και αυτό το κύπελλο είναι μια μεγάλη ανταμοιβή για εμάς! Πρέπει να έχουμε υπομονή, μεγάλη θέληση και διάρκεια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Στο κύπελλο!»

Για τον κόσμο:

Στον κόσμο θα ήθελα να πω να είναι κοντά στο τμήμα γιατί γίνεται μια εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια χάρις τον κύριο Αμοιρίδη. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για το κύπελλο!»

Δείτε επίσης: Πρόβλημα με Καγκάβα στον ΠΑΟΚ