Μπορεί ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, να ζήτησε από τους οπαδούς να δείξουν υπομονή με την ομάδα, μετά την ήττα με 3-0 από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League, ωστόσο παράλληλα δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του.
Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» έχει δώσει «τελεσίγραφο» στον προπονητή της ομάδας Ρόναλντ Κούμαν.
Σύμφωνα με την «El Laguero», ο Λαπόρτα είναι πολύ θυμωμένος με την εικόνα της Μπαρτσελόνα απέναντι στους Βαυαρούς και φέρεται να έχει φτάσει στα όρια του με τον Ολλανδό προπονητή.
Έτσι αποφάσισε να δώσει ακόμη τρεις ευκαιρίες στον Ολλανδό τεχνικό και έτσι το μέλλον του θα κριθεί από τις ερχόμενες τρεις αναμετρήσεις με τις Γρανάδα, Κάντιθ και Λεβάντε για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Σίγουρα, ρόλο για το μέλλον του Κούμαν θα παίξει και η εικόνα που θα παρουσιάσει η «Μπάρτσα» στις επικείμενες αναμετρήσεις για το Champions League.
- Αποχώρηση του Θάνου Νίκλα από τον Ολυμπιακό
- Πέδρο Σάντσεθ: Αδιευκρίνιστη η αιτία του μπλακάουτ στην Ισπανία
- «Αναγκαιότητα της κυβέρνησης να εξετάσει τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τον σιδηρόδρομο»
- Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μετά το μπλακ άουτ στην Ιβηρική χερσόνησο
- «Νίκη για παραμονή: Athens Kallithea επικρατεί του Παναιτωλικού»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr