Ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του είναι ο Νταβίντ Σιμάο μιας και πλέον αποτελεί επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ.
Ο Πορτογάλος κεντρικός χαφ αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το 2019 στο σύντομο πέρασμα του Μιγκέλ Καρντόσο από τον πάγκο των κιτρινόμαυρων.
Σε όλο αυτό το διάστημα δεν κατάφερε να πείσει και να δικαιώσει τις προσδοκίες, μετρώντας τελικά μόλις επτά συμμετοχές. Προκειμένου να ανεβάσει την απόδοσή του δόθηκε και δύο φορές δανεικός σε Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) και Μορεϊρένσε (Πορτογαλία).
H ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νταβίντ Σιμάο, ο οποίος είχε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2022».
Δείτε επίσης: Άρης: Πανέτοιμοι Φαμπιάνο και Γκάμα‘
- Τελευταία ευκαιρία για διορθώσεις στις προσυμπληρωμένες δηλώσεις – Αυτόματη υποβολή την Παρασκευή
- Η «καβάτζα» Μητσοτάκη για νέες παροχές το Σεπτέμβριο
- Καιρός Θεσσαλονίκη: Συννεφιασμένος σήμερα ο ουρανός
- Μακροχρόνια υγεία: Οι τροφές που συμβάλλουν στην επιμήκυνση της ζωής
- Η σορός του πάπα Φραγκίσκου σε λαϊκό προσκύνημα από σήμερα – Κηδεία το Σάββατο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr