Δεν αποκλείεται η μεταγραφή να γίνει εντός της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα
«Βόμβα» μεγατόνων ετοιμάζεται να ρίξει η Μάντσεστερ Σίτι αφού όπως αναφέρει δημοσίευμα των «Times» θέλει να κάνει δικό της τον Έρλινγκ Χάαλαντ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μπορεί η Ντόρτμουντ να μην τον πούλησε το καλοκαίρι, ωστόσο οι πολίτες θέλουν να τον κάνουν κάτοικο του Μάντσεστερ όσο πιο σύντομα γίνεται.
Η Μάντσεστερ Σίτι όμως, δεν είναι ο μοναδικός «μνηστήρας» που «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωσή του, αφού η Μπαρτσελόνα τον έχει από κοντα, αν και η οικονομική της κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα έχει ήδη αρχίσει τις συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο και δεν αποκλείεται να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις εντός των επόμενων ημερών.
Ο μάνατζέρ του βέβαια, ζητά ένα μεγάλο συμβόλαιο με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα 50.000.000 εκατομμύρια ευρώ. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο. Το υπάρχον συμβόλαιό του με τους Γερμανούς, λήγει το 2024 και η ρήτρα του από το 2022 κι έπειτα θα φτάνει τα 75.000.000 ευρώ.
Δείτε επίσης: Παστόρε: «Μόνο η Παρί μπορούσε να πάρει τον Μέσι»
- Καλλιθέα: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο με τραύματα από πυροβόλο όπλο
- Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό: Τουλάχιστον 148 νεκροί και εκατοντάδες αγνοούμενοι από πυρκαγιά σε πλοίο
- Συρία: Η μείωση της στρατιωτικής παρουσίας των ΗΠΑ κατά το ήμισυ
- Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιφορά του Επιταφίου στην Τήνο
- «Σημαντική νίκη για τη Ρεν με γκολ του Μεϊτέ»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr