Ο Ιταλός έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου
Αντιμέτωπη με τη Νάπολι τίθεται η Γιουβέντους την ερχόμενη Πέμπτη στο Τορίνο για τη Serie A, ωστόσο δεν υπολογίζεται ο Τζιόρτζιο Κιελίνι λόγω του ότι έχει διαγνωστεί με κορονοϊό.
Ο Ιταλός πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική του ομάδα, στις 2 Δεκεμβρίου όπως είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος, έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Να σημειωθεί πως τη σεζόν που διανύουμε, έχει 11 συμμετοχές με τους «μπιανκονέρι» σε όλες τις διοργανώσεις.
«(Ο Κιελίνι) τηρεί ήδη τα προβλεπόμενα μέτρα και έχει τεθεί σε απομόνωση, σε συμμόρφωση με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Γιουβέντους.
Δείτε επίσης: Πήρε το «Διπλό» στις καθυστερήσεις η Τότεναμ
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Τα Do’s και Don’ts της εβδομάδας [13.07 – 19.07.2025]
- «ΠΑΟΚ: Έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για τη νέα σεζόν και τα 100 χρόνια του συλλόγου»
- Πειραιάς: Μηχανική βλάβη στο πλοίο Ποσειδώνας με 950 επιβάτες που κατευθυνόταν προς Αίγινα και Αγκίστρι
- Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για τηλεφωνική απάτη στην Καβάλα
- Κυρ. Βελόπουλος: Η ΝΔ έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ‘μπάτε σκύλοι αλέστε’