Θύμα απάτης ο πρώην παίκτης του Παναθηναικού Γιοάν Μολό: «Μου έκλεψαν 10-15 εκ. ευρώ»

Ο 33χρονος που την περίοδο 2019-21 μέτρησε 29 συμμετοχές κι ένα γκολ με τον Παναθηναϊκό προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη

Ο Γιοάν Μολό, αποκάλυψε μία μεγάλη απάτη σε βάρος του, από ανθρώπους που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του και την οποία αποτιμά σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον αγωνίζεται σήμερα με την Ιέρ στην National 2 της Γαλλίας και μιλώντας στο «Media Carré», εξομολογήθηκε: «Μου έχουν απαγορεύσει τις τραπεζικές συναλλαγές, έχω κολλήσει με την Τράπεζα της Γαλλίας και είμαι στα δικαστήρια με όλες τις τράπεζες γιατί χρωστάω χρήματα παντού». 

    Ο Γάλλος άσος, με θητεία σε δεκάδες ομάδες της πατρίδας του και του εξωτερικού, τόνισε ότι προδόθηκε από όσους νόμιζε ότι ήταν συγγενείς του: «Είναι χειραγώγηση και οργανωμένη συμμορία, της οποίας ήμουν θύμα σε όλη μου την καριέρα. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι ένα άγριο περιβάλλον, όπου επιβιώνουν μόνο οι ισχυρότεροι. Πλήρωσα όμως το τίμημα της φήμης γιατί περιτριγυρίστηκα από αρκετά τοξικούς ανθρώπους. Απλώς αποδείχτηκε ότι με χειραγωγούσαν για 10 χρόνια από την ζωή μου και στα 11-12 ανακάλυψα την αλήθεια».

    Στην συνέχεια, ο Μολό, εξήγησε πώς οι μάνατζερ του, τον είχαν εξαπατήσει, εφαρμόζοντας σχέδια που αποσκοπούσαν απλώς, στο να εκμεταλλευθούν τα εισοδήματά του: «Πολύ νωρίς στην καριέρα μου, επιχείρησα να κάνω ασφάλεια ζωής. Μου εξήγησαν ότι όλα τα χρήματα που θα κέρδιζα θα πήγαιναν σε αυτήν την ασφάλεια ζωής και ότι θα αποδώσει καρπούς, όταν θα σταματήσω την καριέρα μου. Αλλά για 8-9 χρόνια, δεν μπορούσα να αγγίξω αυτά τα χρήματα. Κάθε 31 Δεκεμβρίου έπαιρνα τις αποδείξεις για όσα είχα κερδίσει. Και ήταν πλαστές. Υπάρχουν δάνεια, που έχουν ληφθεί από τους πράκτορές μου για λογαριασμό μου. Είχαν τους κωδικούς πρόσβασης για τους λογαριασμούς μου και τα βιβλιάρια επιταγών».

Δείτε επίσης: Σεμπάστιαν Λέτο: «Nα κερδίσουν το Κύπελλο και να δώσουν χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»