Το πρώτο μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ 2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να οδηγήσει την Πορτογαλία στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2022. Το πρώτο μήνυμα του Πορτογάλου σταρ μετά τον αποκλεισμό από το Μαρόκο.

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ 2022, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μία ανάρτηση στα social media, ευχαριστώντας τους Πορτογάλους φιλάθλους για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

propoli

Ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ τόνισε μεταξύ άλλων ότι έχουν ακουστεί πολλά για αυτόν και πλέον ο χρόνος θα δώσει το δικαίωμα στους επικριτές του να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Η κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς κέρδισα πολλούς τίτλους σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, αλλά το να βάλω το όνομα της χώρας μας στο υψηλότερο σκαλί του κάσμου ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Πάλεψα γι’ αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο.

Στις πέντε παρουσίες μου σε Μουντιάλ πάνω από 16 χρόνια, πάντα στο πλευρό μεγάλων παικτών και υποστηριζόμενος από εκατομμύρια Πορτογάλους, τα έδωσα όλα. Άφησα όλα τα προβλήματα εκτός γηπέδου. Ποτέ δεν εγκατέλειψα έναν αγώνα και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο. Όμως δυστυχώς χθες το όνειρο τελείωσε. Απλά θέλω όλοι να ξέρετε ότι έχουν ειπωθεί πολλά, έχουν γραφτεί πολλά, έχουν γίνει πολλές υποθέσεις, αλλά η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν σταμάτησε ποτέ.

Ήμουν πάντα ένας που αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη μου στους συναδέλφους μου και στη χώρα μου. Δεν έχω πολλά να πω προς το παρόν. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ Κατάρ. Το όνειρο ήταν ωραίο όσο κράτησε… Τώρα, ελπίζω ότι ο καιρός θα είναι καλός σύμβουλος και θα επιτρέψει στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του».

Δείτε επίσης: O Σάντος υπερσπίζεται τον Κριστιάνο: «Αφήστε τον ήσυχο»

Loading