Το Super Bowl κάνει ρεκόρ και στο… τραπέζι των Αμερικανών

Ρεκόρ οικονομικά, τηλεοπτικά, αθλητικά και πολλά άλλα δημιουργεί σε κάθε επίπεδο το Super Bowl, καθώς είναι μια ολοκληρωμένη εκδήλωση, ακόμη και στα τραπέζια των Αμερικανών οπαδών.

Σύμφωνα με την Έκθεση του Εθνικού Συμβουλίου Κοτόπουλου (NCC) Wing Report 2022, οι Αμερικανοί αναμένεται να καταβροχθίσουν 1,42 δισεκατομμύρια φτερούγες καθώς θα παρακολουθούν τους Σινσινάτι Μπίνγκαλς και τους Λος Άντζελες Ραμς να αγωνίζονται για το τρόπαιο.

«Δεν θα υπάρξει έλλειψη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του NCC, Τομ Σούπερ. «Όπως σχεδόν όλα τα άλλα πράγματα που αγοράζετε αυτή τη στιγμή, οι φτερούγες μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβές αλλά θα παρέχονται. Ωστόσο, δεν θα περίμενα την έναρξη του αγώνα για να σταθώ στην ουρά ή να παραγγείλω διαδικτυακά».

Οι πωλήσεις σε φτερούγες στο Σινσινάτι σημείωσαν αύξηση 27,6% κατά τη διάρκεια των πλέι οφ του NFL και στο Λος Άντζελες αύξηση 37,3% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Πόσες είναι, όμως, 1,42 δισεκατομμύρια φτερούγες κοτόπουλου;

Το NCC εξήγησε ότι:

⦁    Θα χρειάζονταν 17.108 bitcoin για να αγοραστεί αυτή η ποσότητα (από τις 28/1/22, ένα Bitcoin αξίζει 36.418 δολάρια).

⦁    Αν υποθέσουμε ότι η Μόλι Σούλερ, η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ για την κατανάλωση 501 φτερούγων σε 30 λεπτά, θα μπορούσε να διατηρήσει αυτόν τον ρυθμό, θα χρειαζόταν 162 χρόνια για να φάει 1,42 δισεκατομμύρια.

⦁    Εάν μοιράζονταν 1,42 δισεκατομμύρια φτερούγες μεταξύ όλων των λήψεων TikTok, Instagram και Spotify το 2021, κάθε άτομο θα μπορούσε να λάβει μία φτερούγα ανά λήψη.

⦁    1,42 δισεκατομμύρια φτερούγες θα μπορούσαν να κυκλώσουν την περιφέρεια της Γης 3 φορές.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: Εκτός οι Ορός και Ρίνες με ΟΦΗ στον Βόλο