Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Τότεναμ από τη Γιουβέντους, με την Αγγλική ομάδα να αποκτά τους Κουλουσέφσκι και Μπεντανκούρ.
Η Γιουβέντους ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι η Τότεναμ υπέγραψε με τον Μπεντακούρ συμβόλαιο έως το 2026 σε μια συμφωνία αξίας 19 εκατομμυρίων ευρώ , συν έξι εκατομμύρια ευρώ μπόνους.
Ο 21χρονος Κουλουσέφσκι πήγε ως δανεικός μέχρι τον Ιούνιο του 2023 έναντι αμοιβής 10 εκατομμυρίων ευρώ, με υποχρέωση αγοράς 35 εκατομμυρίων ευρώ, εν αναμονή ορισμένων «αθλητικών στόχων» να εκπληρωθούν κατά τη σεζόν 2022-23.
Εντάχθηκε στη Γιουβέντους από την Αταλάντα σε συμφωνία 35 εκατομμυρίων ευρώ το 2020, αλλά δεν κατάφερε να πάρει θέση βασικού στην ομάδα του Τορίνο.
Ο Μπεντανκούρ, ο οποίος υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2017, κέρδισε τρεις τίτλους στη Serie A και έκανε 181 εμφανίσεις στις πέντε σεζόν του με τον σύλλογο.
Δείτε επίσης: Λιόν: Ανακοίνωσε Ντομπελέ και Φεβρ
- Νεκρός οδηγός ταξί στο Χαλάνδρι
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Ο ρόλος του συντονιστή οικειότητας σε ταινίες πορνό και η αναδυόμενη καριέρα
- Λάκης Λαζόπουλος: Η αρχή του αποψινού Αλ Τσαντίρι Νιουζ με Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Καρέτσα
- Παναθηναϊκός: Θρίαμβος με 87-70 και πρόκριση στους ομίλους του EuroCup
- «Η πηγή της νεότητας»: Ο Τζον Κρασίνσκι και η Νάταλι Πόρτμαν σε μια επική αναζήτηση του Γκάι Ρίτσι