Το γάντι που πέταξε ο Ρομέλου Λουκάκου όταν δήλωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με το σύστημα του Γερμανού Προπονητή σήκωσε ο Τόμας Τούχελ.
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις, γιατί φέρνουν έναν θόρυβο που δεν χρειαζόμαστε», είπε ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.
«Είναι εύκολο να κάνεις δηλώσεις, να δημιουργείς τίτλους και μετά να συνειδητοποιήσεις αργότερα ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Προκαλούν θόρυβο που δεν χρειαζόμαστε και δεν βοηθάμε», συνέχισε. «Με εκπλήσσει γιατί δεν τον βλέπω δυστυχισμένο, αντίθετα. Θα μιλήσουμε με τον Λουκάκου.
Μπορούμε να πάρουμε λίγο χρόνο για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει με τον Ρομέλου, καθώς οι δηλώσεις δεν αντικατοπτρίζουν την καθημερινή του στάση».
Δείτε επίσης: Τσιτσιπάς: «Έκανα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι στην Αυστραλία»
- Καντσελιέρι: Παλέψαμε σκληρά, το ίδιο θα κάνουμε και στη Γαλλία
- Δασμοί 25% σε εισαγόμενα αυτοκίνητα από τον Ντόναλντ Τραμπ
- Το μήνυμα του βασιλιά του Μαρόκου, Μοχάμεντ ΣΤ΄, για τη νύχτα της δύναμης
- Αταμάν: Παίξαμε απαίσιο μπάσκετ για 35 λεπτά – Το θαύμα της νίκης επί της Μακάμπι
- Νέες δυνατότητες δημιουργίας και επεξεργασίας εικόνων στο ChatGPT από την OpenAI
