Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο ο βασικός γκολκίπερ της ΑΕΚ θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα, αφού και την περασμένη εβδομάδα ένιωθε κάπως σφιχτό τον προσαγωγό του.
Μία ελαφρά θλάση έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος, στον οποίον υποβλήθηκε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.
Ο Αυστριακός τερματοφύλακας ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό στην προθέρμανση του αγώνα με τον Άρη, αποσύρθηκε από την ενδεκάδα και χθες υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ουσιαστικά ένα τράβηγμα.
Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο ο βασικός γκολκίπερ της ΑΕΚ θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα, αφού και την περασμένη εβδομάδα ένιωθε κάπως σφιχτό τον προσαγωγό του.
Συνεπώς θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Δευτέρα, 18/4) στους “Ζωσιμάδες”, ώστε να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για το Πάσχα.
Αύριο οι παίκτες της Ένωσης επιστρέφουν στις προπονήσεις (καθώς για σήμερα υπάρχει ρεπό) και θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση με τους άλλους δύο τραυματίες της ομάδας, τον Αντρέ Σιμόες και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Έξι νεκροί σε υπόγειο κτιρίου στο Μπρόβαρι – Όλοι πυροβολημένοι στο κεφάλι – (pics)
- Μαύρη σοκολάτα: Μια γευστική απόλαυση με πολλαπλά οφέλη για την υγεία
- Η Μαδρίτη, ο νέος προορισμός για τους Αμερικανούς μετανάστες λόγω Τραμπ
- Τζάρεντ Άιζακμαν: Ο δισεκατομμυριούχος πιλότος που επιδιώκει την ηγεσία της NASA
- Η κρίση στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις της στην Ευρώπη
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι