Τσαπατάκης: «Όποια θέση και αν έπαιρνα θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος»

Ο χάλκινος παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το πέμπτο μετάλλιο για την χώρα μας και έκανε δηλώσεις μετά την τεράστια επιτυχία του

Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης κατέλαβε τη τρίτη θέση στα 100 μέτρα πρόσθιο SB4 με χρόνο 1:40.20 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο Τσαπατάκης λίγο έλειψε να πάρει τη δεύτερη θέση ωστόσο μετά από δύο φορές που βγήκε τέταρτος, κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο. Μετά την προσπάθεια του δήλωσε:

«Κοιτάξτε να δείτε όποια θέση και αν έπαιρνα θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε σε αυτούς που θέλουν να αρχίσουν τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός έχει σκοπό να ενώνει, να δίνει νίκες μέσα από τη ζωή. Πρέπει να τους υπενθυμίσουμε για να έρχονται τα παιδιά και να μην απογοητεύονται, να πιστεύουν ότι πρέπει να βγούν νικητές, πρέπει να βγούν πρώτοι για να πανηγυρίσουν. Εγώ πανηγύριζα όταν έβγαινα και τέταρτος. Γι’ αυτό τον τελευταίο καιρό άλλαξα την νοοτροπία του μεταλλίου. Το ίδιο θα χαιρόμουνα αν έβγαινα πρώτος, το ίδιο θα χαιρόμουνα και αν έβγαινα τέταρτος»

Δείτε επίσης: Έφτασε στην Αθήνα ο Δημήτρης Μπακοχρήστος

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr