Ο Τσάβι… μετρά τις ώρες για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι ο διάδοχος του Ρόναλντ Κούμαν, στον πάγκο των Καταλανών.
«Όπως μπορείτε να φαντασθείτε, ανυπομονώ να γυρίσω στο σπίτι. Αλλά είναι θέμα σεβασμού, καθώς έχω συμβόλαιο με την Αλ Σαντ και οι δύο σύλλογοι πρέπει να συμφωνήσουν. Είμαι πολύ θετικός και ήμουν πολύ σαφής για το τι θέλω. Νομίζω ότι είναι θέμα ωρών, ίσως ημερών», δήλωσε με νόημα ο Ισπανός προπονητής, λίγο μετά την ισοπαλία (3-3) της ομάδας του με την Αλ Ντουχαϊλ.
Ο πρόεδρος του συλλόγου από το Κατάρ, Τούρκι Αλ Αλι, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν επαφές με την αντιπροσωπεία της Μπαρτσελόνα, που αφίχθη το βράδυ της Τετάρτης (03/11) στο Κατάρ, δεδομένου ότι ο Τσάβι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.
«Οι δύο σύλλογοι συζητούν και πρέπει να λυθεί το θέμα», πρόσθεσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010, αναφερόμενος σε μια «μικρή ρήτρα αποδέσμευσης» στο συμβόλαιό του με την Αλ-Σαντ, η οποία υπολογίζεται στα 5,8 εκατομμύρια ευρώ.
Από την πλευρά του, ο παράγοντας της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε, διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στον αγώνα ότι η απουσία του προέδρου Ζοάν Λαπόρτα δεν προσέβαλε τον σύλλογο του Κατάρ, προσθέτοντας ότι οι σχέσεις των δύο συλλόγων παραμένουν «πολύ καλές».
- ΗΠΑ: Δέσμευση για ενίσχυση του ΝΑΤΟ από τον υποψήφιο πρεσβευτή του Τραμπ
- Δυτική Όχθη: Επέκταση της ισραηλινής επίθεσης στην Τζενίν
- Γάζα: Η Ιορδανία υποδέχεται παιδιά για ιατρική θεραπεία
- Απίστευτη καταδίωξη στο Λος Άντζελες με αναπάντεχη κατάληξη [βίντεο]
- Συνάντηση Σίσι και αλ Σάρα στο Κάιρο: Ένας νέος δρόμος για τη Συρία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr