Τσιτσιπάς: «Ανυπομονούσα να δώσω έναν κανονικό αγώνα»

Τι είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του κόντρα στον Νταν Έβανς

Ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κερδίσει με 2-0 σετ Νταν Έβανς στο ATP της Γαλλίας και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε ότι ανυπομονούσε να δώσει έναν κανονικό αγώνα.

propoli

«Aνυπομονούσα να δώσω έναν κανονικό αγώνα, πέρυσι δεν κατάφερα να τον ολοκληρώσω και αυτό ήταν οδυνηρό, δεν είμαι παίκτης που συνηθίζει να αποσύρεται από ματς», είπε αρχικά ο 24χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα κόντρα στον Άλεξ Πόπιριν λόγω ενός προβλήματος που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Δεν ήταν καλές οι αναμνήσεις από πέρυσι, αλλά ήθελα να προσπαθήσω ξανά φέτος και είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξα, με το επίπεδο του τένις το οποίο εμφάνισα όταν έπρεπε, ήταν εξαιρετική αρχή».

Και πρόσθεσε: «Κινήθηκα πολύ καλά, κυριάρχησα και τα συνδύασα όλα. Μετέτρεπα την άμυνα σε επίθεση, σέρβιρα καλά, ήμουν ήρεμος στις κρίσιμες στιγμές και αυτό απέδωσε».

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της, αλλά ο Στεφ είναι εντάξει σωματικά και ψυχολογικά.

«Αισθάνομαι καλά αυτή τη στιγμή, δεν το σκέφτομαι. Είμαι πεινασμένος, αρκετά πεινασμένος».

Δείτε επίσης: Απόστολος Τσιτσιπάς: «Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια

Loading