Στην πώληση της ιστορικότερης ομάδας στην Ιταλία της Τζένοα, προχώρησε ο Ιταλός επιχειρηματίας ιδιοκτήτης της ομάδας, Ενρίκο Πρετσιόζι.
Η Τζένοα που φέτος αγωνίζεται στην Serie A, όπως όλα δείχνουν αλλάζει χέρια καθώς ο Πρετσιόζι έχει έρθει σε συμφωνία με την αμερικάνικη επενδυτική εταιρεία 777Partners.
Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι υπογραφές έπεσαν σήμερα ενώ η συμφωνία είναι σε θέση να ανακοινωθεί ακόμα και την αυριανή ημέρα.
Ο Πρετσιόζι είναι επικεφαλής της κατασκευαστικής εταιρείας παιχνιδιών “Giochi Preziosi”, και έχει αναλάβει τα κλειδιά της Τζένοα το 2003, όταν η ομάδα ήταν στην δεύτερη κατηγορία.
Δείτε επίσης: Ο παρατηρητής δικαίωσε την ΑΕΚ
- Ολοκληρώθηκε το 10ο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο με πολλές εκπλήξεις
- Κορωπί: Επίθεση του 51χρονου με κατσαβίδι σε πολίτες και αστυνομικούς
- Χάντμπολ: Απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την αναμέτρηση ΑΕΚ – Παρτίζαν
- Επενδυτικά σχήματα εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την κρουαζιέρα στο λιμάνι της Καβάλας
- Δικαστική διαμάχη του Χόλιγουντ: Η σειρά με θέμα τη διαμάχη μεταξύ Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr