Τζόκοβιτς: «Είχα την τύχη να έχω μεγάλη επιτυχία στο Australian Open»

Με επιτυχίες συνεχίζει ο Τζόκοβιτς στο Australian Open.

Στην τετράδα έχει καταφέρει να φτάσει ο Τζόκοβιτς και απέναντι στον Αμερικανό Τόμι Πολ είναι πιθανό να βρεθεί στον 10ο τελικό για να διεκδικήσει το 10ο τρόπαιό του.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που είχα ποτέ, διότι είχα κάποιες απίστευτες σεζόν, χρονιές εδώ στο Australian Open, ματς που μου έχουν μείνει αξέχαστα. Είναι δύσκολο να συγκρίνω, γιατί είχα την τύχη να έχω μεγάλη επιτυχία στη διοργάνωση.

Όμως, τα τελευταία δύο ματς ενάντια σε πολύ καλούς παίκτες, σε φορμαρισμένους παίκτες, το να τους νικήσω κυριαρχικά στα τρία σετ είναι σίγουρα κάτι που θέλω αυτή τη στιγμή, κάτι που στέλνει μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους μου που έχουν μείνει στο ταμπλό» είπε αρχικά ο Τζόκοβιτς και συνέχισε: «Με αυτό το παιχνίδι, φυσικά και η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει, αναλογικά και με τις συνθήκες. Αισθάνομαι καλά στο γήπεδο, ολοένα και καλύτερα όσο εξελίσσεται το τουρνουά.

Έχω βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές στην καριέρα μου, δεν έχω χάσει σε ημιτελικό στο Australian Open. Ελπίζω να παραμείνει έτσι».

Δείτε επίσης: Μέσι: Απολαμβάνει χειμερινές διακοπές στις Άλπεις με την οικογένειά του