Η Αναντολού Εφές θα αγωνιστεί δίχως τον Βασίλιε Μίτσιτς στους τρεις εναπομείναντες αγώνες της για την κανονική περίοδο της Euroleague, με τον Σέρβο γκαρντ να κάνει αγώνα δρόμου για να προφτάσει τα πλέι οφ
Ο Μίτσιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού και το διάστημα της αποθεραπείας του υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες.
Έτσι, δεδομένη θεωρείται η απουσία του κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου (1/4, 33η αγωνιστική), στην Μπάγερν Μονάχου (6/4, εξ αναβολής 19ης αγωνιστικής) και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (8/4, 34η αγωνιστική).
Ο Εργκίν Αταμάν ευελπιστεί πως θα έχει τον Μίτσιτς στα πλέι οφ, εκεί που ενδέχεται να αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό, αν η ελληνική ομάδα τερματίσει στην 4η θέση και αυτή της Κωνσταντινούπολης στην 5η.
Τα πλέι οφ αναμένεται να αρχίσει στις 14 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στις 4 Μαϊου.
Ο Μίτστις έχει 18,1 πόντους, 4,7 ασίστ, 2,3 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και 17,6 στην αξιολόγηση μέσο όρο την τρέχουσα σεζόν στη Euroleague.
- Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί ο πρώην παίκτης ριάλιτι που «μπούκαρε» στο Εφετείο
- Θάσος: Νεκρές εντοπίστηκαν δύο θαλάσσιες χελώνες καρέτα – καρέτα
- Ουκρανία: 42 χώρες και η ΕΕ ζητάν από την Ρωσία να αποσυρθεί από το Ζαπορίζια
- Δεκαπενταύγουστος: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα – Σε ποιες Μαρίες ευχόμαστε
- Οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις της τηλεόρασης