Η ομιλία του αρχηγού πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα
Ο ΠΑΟΚ χθες κατάφερε να πάρει την πρόκριση και να βρεθεί σε ευρωπαϊκούς ομίλους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφού απέκλεισε τη Ριέκα μετά τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια.
Η πίστη για πρόκριση υπήρχε και αυτό είναι σίγουρο. Η ομιλία του Αντελίνο Βιεϊρίνια στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
«Πάμε παιδιά. Κερδίζουμε είτε στο πρώτο, είτε στο τελευταίο λεπτό δεν με νοιάζει, παίζουμε εδώ ως ομάδα, ως οικογένεια. Παλεύουμε για την κάθε μπάλα, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Δώστε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. 1…2…4 ΠΑΟΚ!» είπε ο αρχηγός πριν αρχίσει το παιχνίδι. Τελικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα έδωσαν όλα και πήραν την πρόκριση.
Μετά το «ρεσιτάλ» του Αντρέ στα αποδυτήρια, σειρά είχε το προπονητικό team. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με συνεχείς οδηγίες προσπαθούσε να κατευθύνει τους ποδοσφαιριστές του και στο τέλος άπαντες στην ομάδα ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.
Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Δείτε επίσης: Πρίσκε : «Ωραία κλήρωση με ισχυρούς αντιπάλους»
- Αμερικανικές δυνάμεις: Έχασε επτά drones στην Υεμένη, συνεχίζεται η αντιπαράθεση με τους Χούθι
- Φιλελεύθεροι: Νίκη του Μαρκ Κάρνι στις εκλογές του Καναδά σύμφωνα με τις προβλέψεις των ΜΜΕ
- Επτά στρατηγικές για την αποτελεσματική διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων
- Καιρός: Ισχυροί βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας – Πού αναμένονται καταιγίδες
- Σεισμός εκρήξεων στο Κίεβο: Ενεργοποίηση της ουκρανικής αντιαεροπορικής άμυνας απέναντι σε ρωσικές επιθέσεις
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr