Δείχνει να…τρίζει η καρέκλα του Σόλσκιερ
Πολύ μικρή είναι η συγκομιδή βαθμών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος, αφού έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό και πλέον βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή.
Τα πράγματα λοιπόν δεν πάνε καλά για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ του οποίου η καρέκλα «τρίζει» στους «κόκκινους διαβόλους». Αύριο ο αγγλικός σύλλογος αντιμετωπίζει την Αταλάντα στις 22:00 και στις 24/10 αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ.
Μέχρι στιγμής η διοίκηση δείχνει να στηρίζει τον Νορβηγό, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει αρχίσει να κοιτάει κι άλλους προπονητές όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ζινεντίν Ζιντάν σύμφωνα με την «El Chiringuito». Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ, έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, μετά από εισήγηση του Κριστιάνο Ρονάλντο!
Δείτε επίσης: FIFA: Oι προτάσεις του Βενγκέρ για το μέλλον του ποδοσφαίρου (vid)
- Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από αυτοκίνητο σε αρδευτικό κανάλι στην Ημαθία
- Βιγιαρεάλ: Τέλος συνεργασίας με Παρτέι λόγω νομικών προβλημάτων
- Δυναμικές προτάσεις της ΕΝΠΕ για την ανάπτυξη των υδατοκαλλιεργειών στη Βουλή
- ΑΑΔΕ: Ελέγχοι σε κοινά λογαριασμούς και φορολογικές υποχρεώσεις που πρέπει να γνωρίζετε
- «Θόλωσα και την κάρφωσα με το μαχαίρι δύο φορές»: Η φρίκη πίσω από τη δολοφονία της Σταυρούλας και το θέατρο του 43χρονου Σκοπιανού
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

