(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Βόμβα από Τεντόγλου | Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος

Ο Μίλτος Τεντόγλου αφού κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις συνθήκες του αγώνα και καυτηρίασε πιθανές αλλαγές στη μέτρηση του άλματος εις μήκος

Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Γλασκώβης ο Μίλτος Τεντόγλου. Παρότι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ πως δεν ευχαριστήθηκε καθόλου τον αγώνα.

propoli

Στη συνέχεια, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΣΕΓΑΣ, επανέλαβε το παράπονό του λέγοντας: «Δεν με ενδιέφερε η νίκη, αλλά η επίδοση κι αυτή την βγήκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγωνιστήκαμε το πρωί. Χθες, για παράδειγμα δεν υπήρχε στο πρόγραμμα κανένα οριζόντιο άλμα».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή που θέλει να φέρει η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου στη βαλβίδα και στη μέτρηση των αλμάτων.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν», ανέφερε αρχικά και τόνισε: «Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν»!

Δείτε επίσης: Ιδιοκτήτης καταστήματος στη Λάρισα καταγγέλλει βίαιη επίθεση στην έγκυο γυναίκα του από υπάλληλο

Loading